Виробництво

• Enwell Energy збільшила видобуток на 12,5% у 2 кварталі 2020 року

Британська компанія Enwell Energy plc, що входить до групи Smart Energy, оголошує виробничі результати за 2 квартал 2020 року.

• Ліцензія на розробку Свистунківсько-Червонолуцького родовища залишається діючою

Британська компанія Enwell Energy, що входить до групи компаній Smart Energy та має спеціальні дозволи на видобуток вуглеводнів на Мехедівсько-Голотовщинському, Свиридівському, Васищівському та Свистунківсько-Червонолуцькому родовищах, наголошує, що всі її ліцензії є чинними.

• Британський Regal Petroleum змінив назву та запустив новий вебсайт

Британська компанія Regal Petroleum plc, що входить до складу групи компаній Smart Energy та здійснює видобуток вуглеводнів на території України, завершила процес перейменування і з 29 травня здійснює діяльність під назвою Enwell Energy plc.

• Regal Petroleum plc стає Enwell Energy plc

Британська компанія Regal Petroleum plc, що входить до складу групи компаній Smart Energy та здійснює видобуток вуглеводнів на території України, оголошує про зміну назви на Enwell Energy plc. Компанія подала документи до Реєстраційної палати (Великобританія) для зміни назви, яка вступить у силу після реєстрації зміни та видачі нового свідоцтва.

• Група Smart Energy запустила нову свердловину на Свиридівському родовищі

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до складу групи компаній Smart Energy, отримала промисловий приплив вуглеводнів з нової розвідувальної свердловини на Свиридівському родовищі (Полтавська область).

• Група Smart Energy сплатила 314,8 млн грн податків за 1 квартал 2020 року

За 1 квартал 2020 року компанії групи Smart Energy сплатили 314,8 млн грн податкових платежів. Це на 32% менше, ніж за аналогічний період минулого року. Попри зростання видобутку, зменшився і розмір рентних платежів: сумарно компанії перерахували 119,8 млн грн ренти до бюджетів усіх рівнів, що на 42% менше за 1 квартал 2019 року.

• Судова справа проти колишнього керівника ПрАТ «Укргазвидобуток» закрита

Харківський районний суд закрив кримінальне провадження щодо обвинувачення колишнього керівника ПрАТ «Укргазвидобуток» Вадима Мохова в начебто незаконному видобуванні вуглеводнів та зловживанні повноваженнями. Таке рішення суд прийняв у зв'язку з повною відмовою прокурора від звинувачень. Ухвала набуває чинності 23 квітня 2020 року.

• Smart Energy збільшила середньодобовий видобуток газу на 7,8% у 1 кв. 2020

У 1 кварталі 2020 року компанії групи Smart Energy збільшили сумарний середньодобовий видобуток газу на 7,8% у порівнянні з аналогічним показником 2019 року: з 981 тис. м3/добу до 1,06 млн м3/добу. Середньодобовий видобуток конденсату по групі в звітний період досяг фактично 0,1 тис. т/добу, збільшившись на 6,3%.

• Британська Regal Petroleum збільшила видобуток вуглеводнів у 2019 році

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до групи Smart Energy, збільшила на 26% сукупний середньодобовий видобуток вуглеводнів до 4 263 boepd у 2019 році з 3 391 boepd у 2018 році.

• Група Smart Energy завершила капремонт двох свердловин у Харківській області

Компанія «Укргазвидобуток», що входить до групи Smart Energy,  успішно провела капітальний ремонт та відновила роботу двох свердловин на Островерхівському родовищі в Харківській області. Результати проведених робіт дозволили збільшити середньодобовий видобуток газу по групі на 75 тис. м3/добу в 2020 році.

• Закінчення строку дії Меморандуму щодо придбання Одеських активів

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до групи Smart Energy, оголошує про припинення дії Меморандуму про взаєморозуміння щодо придбання ПрАТ «Науково-виробничий концерн «Укрнафтінвест» внаслідок закінчення строку його дії.

• Британська Regal Petroleum розширює свою присутність у Полтавському регіоні

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до групи Smart Energy (нафтогазовидобувний бізнес групи Смарт-Холдинг), оголошує про розширення своєї діяльності в Полтавській області на Свистунківсько-Червонолуцьке родовище через придбання ТОВ «Аркона Газ-Енергія», яке володіє відповідним спеціальним дозволом.

• Група Smart Energy збільшила видобуток вуглеводнів

У 2019 році компанії групи Smart Energy наростила видобуток вуглеводнів, збільшивши сукупний обсяг видобутку газу на 24,7% і газового конденсату – на 28,7% завдяки введенню в роботу нових і капітальним ремонтам наявних свердловин.

• Regal Petroleum має наміри придбати нові активи в Одеській області

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до групи Smart Energy, уклала Меморандум про взаєморозуміння щодо придбання ПрАТ «Науково-виробничий концерн «Укрнафтінвест» (далі - УНІ), яке володіє спеціальними дозволами на користування надрами Білоліського блоку та Алібейсько-Трапівської площі в Одеській області.

• Група Smart Energy почала буріння нової свердловини в Полтавській області

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до групи Smart Energy, почала буріння нової свердловини №54 на Свиридівському родовищі в Полтавській області.