Виробництво

• Виробничі результати групи Smart Energy за 2020 рік

Група компаній Smart Energy оголошує виробничі результати за 2020 рік.

• Спецдозволи на Мехедівсько-Голотовщинське та Свиридівське родовища продовжено

Представництво “Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед”, що в ходить до групи компаній Smart Energy, в листопаді та грудні 2020 року отримало продовження термінів дії спеціальних дозволів на користування надрами (видобування вуглеводнів) Мехедівсько-Голотовщинського та Свиридівського родовищ, що на Полтавщині. За рішенням Державної служби геології та надр їх дію продовжено на 20 років.

• Smart Energy запроваджує електронний підпис

З 2 листопада група компаній Smart Energy розпочинає використання електронного цифрового підпису (ЕЦП) у рамках електронного документообігу. Це дозволить підприємствам групи вести двосторонній документообіг з партнерами та підрядниками виключно в цифровому форматі, без залучення паперових носіїв.

• Податки Smart Energy за 9 місяців склали 691,5 млн грн

За 9 місяців 2020 року компанії групи Smart Energy сукупно сплатили 691,5 млн грн податкових платежів, що на 36% менше за аналогічний показник минулого року. З цієї суми 302,6 млн грн складають рентні платежі до бюджетів усіх рівнів. До місцевих скарбниць з них перераховано 15,1 млн грн ренти.

• Група Smart Energy видобула 301 млн м3 газу за 9 місяців 2020

Група компаній Smart Energy оголошує виробничі результати за 9 місяців 2020 року. Загальний обсяг видобутку природного газу компаніями групи склав 301,1 млн м3, на 11,1% перевищивши видобуток за 9 місяців минулого року (271,0 млн м3).

• Enwell Energy наростила середньодобовий видобуток вуглеводнів на 19% у 3 кв. 2020 року

Британська компанія Enwell Energy plc, що входить до групи Smart Energy, оголошує виробничі результати за 3 квартал 2020 року. Так, за звітний період цього року компанія наростила сукупний середньодобовий видобуток вуглеводнів приблизно на 19% у порівнянні з 3 кварталом 2019 року, інформує офіційне повідомлення Enwell Energy для Лондонської фондової біржі AIM.

• Суд задовільнив апеляцію «Аркона Газ-Енергія»

Апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції щодо визнання недійсним спеціального дозволу на видобуток вуглеводнів ТОВ "Аркона Газ-Енергія".

• Enwell Energy наростила середньодобовий видобуток

Британська компанія Enwell Energy plc, що входить до групи Smart Energy, оголошує виробничі та фінансові неаудійовані результати за 1 півріччя 2020 року. Так, за шість місяців цього року компанія наростила сукупний середньодобовий видобуток вуглеводнів на приблизно 8%, а дохід компанії зменшився на 21,1%, інформує офіційне повідомлення Enwell Energy для Лондонської фондової біржі AIM.

• «Аркона Газ-Енергія» підготувала майданчик для першої свердловини

Компанія «Аркона Газ-Енергія», що входить до групи Smart Energy та володіє спеціальним дозволом на розробку Свистунківсько-Червонолуцького родовища (Полтавська область), завершила підготовку майданчика для буріння першої свердловини. Самі роботи заплановано розпочати наприкінці 2020 року. Нова свердловина стане першою пробуреною на родовищі з 1994 року.

• «Аркона Газ-Енергія» подала апеляцію

Група Smart Energy, що входить до п’ятірки найбільших приватних газовидобувників України, повідомляє, що ТОВ «Аркона Газ-Енергія» (входить до Smart Energy) подало апеляційну скаргу до Шостого апеляційного адміністративного суду. Мета подання – скасування рішення Окружного адміністративного суду м. Києва за позовом ПАТ «Укрнафта» про визнання недійсним спеціального дозволу ТОВ «Аркона Газ-Енергія» (далі – Аркона) на видобуток вуглеводнів на Свистунківсько-Червонолуцькому родовищі.

• Smart Energy заявляє про безпідставний тиск на бізнес

Зараз співробітники НАБУ проводять обшук у центральному офісі Групи компаній Smart Energy (входить до Смарт-Холдинг), а також в офісі в селі Яхники (Полтавська обл.). Обшуки проводяться на підставі ухвали слідчого судді антикорупційного суду Хамзіна Т.Р. Виходячи з тексту ухвали, слідчі дії проводяться в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо законності видачі в 2017 році спеціального дозволу на видобуток вуглеводнів компанії «Аркона Газ-Енергія», про придбання якої заявила Enwell Energy (у минулому Regal Petroleum, входить до групи Smart Energy) на Лондонській фондовій біржі в березні цього року.

• Enwell Energy починає буріння свердловини на Свиридівському родовищі

Британська компанія Enwell Energy, що входить до групи компаній Smart Energy, розпочала буріння свердловини №25 на Свиридівському родовищі (Полтавська обл.).

• Група Smart Energy збільшила видобуток газу на 9,5% у І півріччі 2020 року

Група компаній Smart Energy оголошує виробничі результати за І півріччя 2020 року.

• Enwell Energy збільшила видобуток на 12,5% у 2 кварталі 2020 року

Британська компанія Enwell Energy plc, що входить до групи Smart Energy, оголошує виробничі результати за 2 квартал 2020 року.

• Ліцензія на розробку Свистунківсько-Червонолуцького родовища залишається діючою

Британська компанія Enwell Energy, що входить до групи компаній Smart Energy та має спеціальні дозволи на видобуток вуглеводнів на Мехедівсько-Голотовщинському, Свиридівському, Васищівському та Свистунківсько-Червонолуцькому родовищах, наголошує, що всі її ліцензії є чинними.