Компанія Регал Петролеум підтримала соціальні проекти м. Лохвиця

Компанія «Регал Петролеум» неодноразово підтримувала питання покращення добробуту та необхідної інфраструктури Лохвиччини — питання, яке, здавалося б, має бути пріоритетом у соціальній програмі розвитку органів місцевого самоврядування, а не «грою у благодійників» для створення передвиборчого піару або отримання інших дивідендів.

Компанія ніколи не підтримувала жодні політичні течії та партії, а завжди намагалася бути чесною та сприяти зміцненню економічного підґрунтя для процвітання території, на якій працює. Отже, зважаючи на те що, ані колишня влада, ані влада теперішня не виявляли зацікавленості до залучення державного фінансування на врегулювання гострих соціальних питань м. Лохвиця та Лохвицького району, компанія вирішила виділити додаткові кошти на соціальні проекти, спрямовані на розв’язання нагальних соціальних проблем м. Лохвиця.

Так, опікуючись станом доріг у м. Лохвиця, компанія перерахувала кошти в розмірі 100 тис. грн на ремонт доріг вулиць Жовтнева і Пролетарська.

Для впорядкування руху легкового й великовагового транспорту компанія бере участь у фінансуванні робіт із виготовлення проекту генерального плану м. Лохвиця, для чого вже виділила 50 тис. грн і перерахує ще 50 тис. грн до кінця вересня. Компанією було надано благодійну допомогу в розмірі 3,5 тис. грн на закупівлю дизпального для автотранспорту, що задіяний у роботах зі впорядкування полігону твердих побутових відходів.

Компанія також стурбована тим, що через неякісні автошляхи та неузгодження проїзду ними великовагового транспорту руйнуються будівлі місцевого населення. Зважаючи на це, компанія прийняла рішення допомогти цим громадянам і виділити на ремонт житлових будівель 50 тис. грн, 25 тис. із яких вже було перераховано до громадської організації «Лохвицьке земляцтво».