Британський Regal Petroleum змінив назву та запустив новий вебсайт

Британська компанія Regal Petroleum plc, що входить до складу групи компаній Smart Energy та здійснює видобуток вуглеводнів на території України, завершила процес перейменування і з 29 травня здійснює діяльність під назвою Enwell Energy plc.

Водночас українські активи британської компанії продовжують працювати під своїми назвами: Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед», ТОВ «Пром-Енерго Продукт» та ТОВ «Аркона Газ-Енергія».

Також компанія запустила новий вебсайт за адресою: www.enwell-energy.com, який відображає еволюцію бізнесу Enwell Energy. До кінця червня він матиме лише англомовний варіант, а з 1 липня запрацює і україномовна версія.

«Наш новий вебсайт – це показник того, який прогрес компанія зробила за останні роки і як планує вести діяльність у майбутньому. Ми обіцяємо бути більш ефективними в наших комунікаціях і новий вебсайт, який містить різнобічну інформацію про нашу діяльність та її результати, свідчення тому», - прокоментував Сергій Глазунов, Генеральний директор Smart Energy та Enwell Energy plc.

Enwell Energy plc ( колишня Regal Petroleum plc) є публічною британською компанією, акції якої котируються на Лондонській біржі AIM та якій на 100% належать компанії, що здійснюють діяльність в Україні: Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед (зареєстроване Представництво в Україні) та ТОВ «Аркона Газ-Енергія», що працюють у Полтавській області, а також ТОВ «Пром-Енерго Продукт», яке здійснює видобуток у Харківській області. Вони володіють спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів. Всі компанії входять до складу групи Smart Energy.

У свою чергу група Smart Energy входить до Смарт-Холдингу, здійснює реалізацію проектів з розвідки та промислової розробки родовищ вуглеводнів.

Нафтогазовий напрямок Smart Energy, окрім активів Enwell Energy, представлений газовидобувною компанією «Укргазвидобуток» (Харківська область).