Соціальна сфера

• Smart Energy підбиває підсумки Near Miss за 2021 рік

Група компаній Smart Energy підбила підсумки проведення програми з безпеки праці Near Miss за 2021 рік. За звітний період по компаніях групи було зафіксовано 340 потенційних небезпек, з яких половина мала низький рівень ризику. За результатами року майже 300 із зафіксованих небезпек були оброблені та усунуті.

• За 2021 рік Smart Energy сплатила понад 2 млрд грн податків

За 12 місяців 2021 року компанії групи Smart Energy сукупно сплатили 2,2 млрд грн податків, що майже в два з половиною рази більше за аналогічний період минулого року (948,0 млн грн). Ця сума включає також 983,2 млн грн рентних платежів за користування надрами до бюджетів усіх рівнів. Відповідно, до регіональних скарбниць з ренти було перераховано 49,2 млн грн.

• Smart Energy сплатила 1,3 млрд грн податків за 9 місяців 2021 року

За 9 місяців 2021 року компанії групи Smart Energy сукупно сплатили 1,3 млрд грн податків, що майже удвічі більше за аналогічний період минулого року (693,0 млн грн). Ця сума включає 606,9 млн грн рентних платежів за користування надрами до бюджетів усіх рівнів. Відповідно, до регіональних скарбниць з ренти перераховано 30,3 млн грн.

• За перше півріччя Smart Energy сплатила 744,5 млн грн податків

За 1 півріччя 2021 року компанії групи Smart Energy сукупно сплатили 744,5 млн грн податків, включаючи 354,4 млн грн рентних платежів за користування надрами до бюджетів усіх рівнів. Відповідно, до регіональних скарбниць з ренти перераховано 17,7 млн грн.

• Податки Smart Energy склали майже 1 млрд грн за 2020 рік

За 12 місяців 2020 року компанії групи Smart Energy сукупно сплатили 948,5 млн грн податків, включаючи 430,3 млн грн рентних платежів за користування надрами до бюджетів усіх рівнів. Відповідно, до регіональних скарбниць з ренти перераховано 21,5 млн грн.

• Група компаній Smart Energy сплатила 519 млн грн податків за 1 півріччя 2020 року

За перші шість місяців 2020 року компанії групи Smart Energy разом сплатили 519,4 млн грн податкових платежів, що на 37,2% менше за аналогічний показник минулого року. З цієї суми 213,9 млн грн складають рентні платежі до бюджетів усіх рівнів. Водночас до місцевих скарбниць перераховано 10,7 млн грн рентних платежів.

• Змагання з безпеки

12 лютого в рамках впровадження програми Near Miss у Представництві «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» пройшли змагання з безпеки «Дій безпечно». Мета заходу – привернути максимальну увагу до дотримання правил безпеки та сприяти поширенню відповідних знань у компанії та за її межами.

• Група Smart Energy сплатила 1,3 млрд грн податків за 2019 рік

За 12 місяців 2019 року компанії групи Smart Energy сплатили майже 1,3 млрд грн податкових платежів, включаючи 633,4 млн грн рентних платежів до бюджетів усіх рівнів. Водночас до локальних скарбниць перераховано 31,7 млн грн рентних платежів.

• Група Smart Energy виділила 1,7 млн гривень на соціальні проекти в першому півріччі 2019

Компанії групи Smart Energy в першому півріччі 2019 року надали 1,7 млн гривень допомоги на розвиток соціальної інфраструктури громад, а також на благодійність.

• Група Smart Energy сплатила 10 млн грн рентних платежів до місцевих бюджетів за 1 квартал 2019 року

За перші три місяці поточного року компанії групи Smart Energy сплатили 10 млн гривень рентних платежів до місцевих бюджетів Полтавської та Харківської областей.

• Група Smart Energy сплатила 1,5 млрд гривень податкових платежів у 2018 році

За 12 місяців 2018 року компанії групи Smart Energy сплатили 1,5 млрд грн податкових платежів, що майже в 2 рази більше, ніж роком раніше (850 млн грн). При цьому більшу частину платежів складають рентні – понад 700 млн грн.

• Компанії групи Smart Energy перерахували 18,3 млн гривень рентних платежів до місцевих бюджетів за 7 місяців поточного року

За січень-липень поточного року компанії групи Smart Energy сплатили до місцевих бюджетів Полтавської та Харківської областей 18,3 млн гривень рентних платежів.

• Smart Energy очікує від Апеляційного суду Харківської області виконання рішення Верховного суду України

Група компаній Smart Energy очікує, що 30 серпня 2018 року Апеляційний суд Харківської області виконає рішення Верховного суду України та розгляне по суті апеляційну скаргу щодо неправомірності призначення слідчим суддею «позапланової перевірки» приватної газовидобувної компанії «Укргазвидобуток».

• За I півріччя 2018 року компанії групи Smart Energy сплатили 610 млн гривень податків

За перше півріччя поточного року група компаній Smart Energy, до якої входять ПрАТ «Укргазвидобуток», Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» та ТОВ «Пром-Енерго Продукт», сплатила всього 610 млн гривень податкових платежів. З цієї суми 30 млн гривень було сплачено до місцевих бюджетів.

• Компанії групи Smart Energy увійшли до рейтингу найбільших платників податків ДФС

ПрАТ «Укргазвідобуток» увійшло в ТОП-100 найбільших платників податків за 2017 рік за версією Державної фіскальної служби. Компанія сплатила 382,6 млн податкових відрахувань, що на 2% більше, ніж за 2016 рік. Також компанія «Укргазвидобуток» посіла четверте місце за обсягом сплачених податків в Харківській області.