Regal Petroleum отримала стабільний промисловий приплив газу та конденсату на новій свердловині у Полтавській області

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до групи Smart Energy, отримала стабільний приплив природного газу та газового конденсату на свердловині №119 Мехедівсько-Голотовщинського родовища в Полтавській області. Наразі свердловина експлуатується із середньодобовим дебітом  газу - 140 тис. м3/добу, конденсату – 30 м3/добу (сукупний дебіт – 1070 бне/добу).

Нагадаємо, буріння свердловини компанія розпочала у лютому 2019 року. Фактична глибина – 4822 м. Свердловина здійснює видобуток вуглеводнів із горизонту В-20 візейських покладів.

Після виконання перфорації продуктивного горизонту здійснено освоєння та комплекс геолого-промислових досліджень. Наприкінці вересня свердловина введена в роботу на промислові комунікації установки підготовки вуглеводнів.

«Ми задоволені результатом, отриманим від нової свердловини, яка була пробурена безпечно та успішно. Обсяги видобутку з нової свердловини, що були отримані, є значним поштовхом до подальшого збільшення загальних обсягів виробництва компанії», - зазначив генеральний директор групи Smart Energy Сергій Глазунов.

Regal Petroleum plc є публічною британською компанією, акції якої котируються на Лондонській біржі AIM. В Україні здійснює свою діяльність через Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» в Полтавській області та ТОВ «Пром-Енерго Продукт» в Харківській області, які володіють спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів. Всі компанії входять до складу групи Smart Energy.

У свою чергу група Smart Energy входить до Смарт-Холдингу, здійснює реалізацію проектів з розвідки та промислової розробки родовищ вуглеводнів.

Нафтогазовий напрямок Smart Energy, окрім активів Regal Petroleum, представлений газовидобувною компанією «Укргазвидобуток» (Харківська область).