Regal Petroleum закінчила 2018 рік з чистим прибутком 54,3 млн доларів

Британська компанія Regal Petroleum plc, яка входить до групи компаній Smart Energy, отримала 54,3 млн доларів чистого прибутку в 2018 році. Водночас чистий прибуток компанії в 2017 році склав 2,3 млн доларів. Про це йдеться в повідомленні компанії, розміщеному на Лондонській фондовій біржі.

Дохід компанії за 2018 рік збільшився на 88,3% і склав 66,1 млн доларів (35,1 млн доларів в 2017 році).

Таких фінансових результатів Regal Petroleum досягла здебільшого завдяки збільшенню сукупного середньодобового видобутку на 52% з 2235 boepd в 2017 році до 3391 boepd в 2018 році. Крім того, компанія відновила вартість своїх активів після переоцінки запасів вуглеводнів на Мехедівсько-Голотовщинському і Свиридівському родовищах у Полтавській області в розмірі 36,1 млн доларів.

«Ми досягли значних фінансових і операційних результатів за минулий рік і плануємо й надалі нарощувати обсяги видобутку вуглеводнів. Протягом 2019 року ми продовжимо розробку Мехедівсько-Голотовщинського, Свиридівського і Васищівського родовищ. Зокрема, у вересні поточного року очікується завершення буріння свердловини №119 на Мехедівсько-Голотовщинському родовищі. Також ми плануємо почати будівництво двох нових свердловин на Свиридівському родовищі; і, за результатами інтерпретації матеріалів 3Д сейсміки, почати проект по будівництву нової свердловини на Васищівському родовищі. Компанією також вивчаються можливості для проведення капітального ремонту існуючих свердловин і планується модернізація низки об'єктів газопереробки», - зазначив Сергій Глазунов, генеральний директор Regal Petroleum plc і групи компаній Smart Energy.

Regal Petroleum plc є публічною британською компанією, акції якої котируються на Лондонській біржі AIM. В Україні здійснює свою діяльність через Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» в Полтавській області та ТОВ «Пром-Енерго Продукт» в Харківській області, які володіють спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів. Всі компанії входять до складу групи Smart Energy.

У свою чергу група Smart Energy входить в Смарт-Холдинг, здійснює реалізацію проектів у сфері розвідки та промислової розробки родовищ вуглеводнів.

Нафтогазовий напрямок Smart Energy, окрім активів Regal Petroleum, представлено газовидобувною компанією «Укргазвидобуток» (Харківська область).