Група Smart Energy почала буріння нової свердловини в Полтавській області

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до групи Smart Energy, почала буріння нової свердловини №54 на Свиридівському родовищі в Полтавській області.

Проектна глибина свердловини становить 5 320 метрів. Завершити буріння планується до кінця другого  кварталу наступного року, а початок видобутку за умови подальших успішних випробувань – в третьому кварталі 2020 року.

«Ми продовжуємо застосовувати найкращі технології буріння, кріплення та випробування свердловин. І на даному об’єкті плануємо застосувати додаткові інновації. Це дозволить нам якісно розкрити продуктивні горизонти та продовжити тенденцію нарощування загальних обсягів видобутку», – зазначив технічний директор групи компаній Smart Energy Віктор Дудзич.

Також, як повідомлялося раніше, Regal Petroleum отримала стабільний промисловий приплив природного газу та газового конденсату на свердловині №119 Мехедівсько-Голотовщинського родовища в Полтавській області, буріння якої було розпочато у лютому 2019 року.

Regal Petroleum plc є публічною британською компанією, акції якої котируються на Лондонській біржі AIM. В Україні здійснює свою діяльність через Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» в Полтавській області та ТОВ «Пром-Енерго Продукт» в Харківській області, які володіють спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів. Всі компанії входять до складу групи Smart Energy.

У свою чергу група Smart Energy входить в Смарт-Холдинг, здійснює реалізацію проектів у сфері розвідки та промислової розробки родовищ вуглеводнів.

Нафтогазовий напрямок Smart Energy, окрім активів Regal Petroleum, представлено газовидобувною компанією «Укргазвидобуток» (Харківська область).